Najdeblji Srbin mršavi

KUČEVO – Iscelitelj Jone Lotren iz švajcarskog grada Lucerna, inače rodom iz Alibunara, podvrgao je prvoj seansi Vojčeta Bešinovića (43) iz sela Duboka kod Kučeva.

Lotren će pokušati da pomogne Bešinoviću, teškom 230 kilograma, da smrša primenom alternativne medicine. Najdeblji stanovnik Srbije iskoristio je jedinu šansu da se oslobodi bar nekog od čitavih 230 kilograma, jer se zvanična medicinska nauka, u njegovom slučaju, pokazala nemoćnom. Dan posle prvog tretmana, Bešinović je za “Glas” izjavio da se oseća kao preporođen posle seanse.

– Nema više onog osećaja neprijatnog nadimanja stomaka, niti gušenja, – priča Bešinović i dodaje: “Moja supruga misli da je u pitanju samo moja sugestija, a ja odgovaram da je to Jonetova zasluga kao i da udela ima i moje ponašanje prema njegovim uputstvima. Koliko ću stvarno smršati, videćemo posle nekoliko seansi.”

Iscelitelj Jon je izjavio da kod Bešinovića neće naglo primenjivati radikalnu terapiju, jer se radi o mnogo kilograma i nataložene masnoće koji su doveli i do poremećaja u funkciji vitalnih organa. Vojče bi, prema njegovoj prognozi, trebalo nedeljno da smanjuje težinu za najmanje dva kilograma.

 

Preuzeto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: